Despre noi

2 EXTREME


 

MUNTEIn urma cu douazeci de ani, cativa tineri entuiziasti au infiintat la Predeal  ceea ce acum reprezinta intregul lor palmares: intr-un cuvant  2EXTREME si continuand apoi cu TRANSILVANIA SPIRIT ADVENTURES.

Totul a pornit din dorinta de a promova sporturile extreme, (sporturile aparute nu cu mult timp in Romania la acea vreme), dar si de a impartasi copiilor si adultilor o latura captivanta si inedita a naturii si a muntelui.

Daca nu stii nimic despre noi, atunci hai sa facem cunostinta.
Suntem Cristi Mazarache si Marian Codleanu, am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport, monitori de schi cat. 1-a; suntem calificati de Federatia Romana de Schi-Biatlon, si facem parte din conducerea Asociatiei Nationale a Monitorilor de Schi din Romania si Asociatiei Scolilor de Schi din Romania.


ANTRENORI DE SKYParticipam si la formarea monitorilor de schi din tara, am concurat in Campionatul National de off-road din Romania, ocupandu-ne de mult timp si cu organizarea si coordonarea taberelor de vara si de iarna pentru copii, actiuni de team-building, si nu in ultimul rand, cooperam la conducerea scolii de schi “2Extreme”. Din palmaresul echipei 2Extreme, putem aminti clasarea intre primi cinci concurenti la Campionatele Nationale de Schi Alpin, un loc trei si un loc cinci la etapele de Campionat National de Off-Road.

Transilvania Spirit Adventure si 2Extreme, va intampina mereu cu acelasi entuziasm si profesionalism pentru a transforma visul dumneavoastra in realitate. Experienta, dedicatia si lantul de parteneriate pe care le avem, aduc serviciile noastre la un alt nivel pe care va invitam sa il testati cu incredere. In general toate locurile noastre, unde ne desfasuram activitatile sunt zone cu potentiale surprize. Merita, aveti incredere ! Daca vrei o “relaxare dinamica”, atunci hai cu noi!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.